•   - - - TV Opinion 

TV Opinion online - live schauen


Klicke auf den Spieler, die Sendung wird auf der offiziellen Website des Kanals geöffnet
TV Opinion
TV Opinion
Land:  Kosovo
Kategorie: General
TV Opinion 4 von 5
1 Stimme(n)
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij televizioni transmetohet nga Zymi i Hasit, nga një kodër të emërtuar «BAJRAK», ku dikur ishte edhe transmetuesi i mëparshëm i RTP-së së atëhershme. Ky truall, me qëllim dedikues për transmetues televiziv, është pronë familjare e themeluesit të televizionit OPINION. Nga nostalgjia për atdheun dhe regjionin e vet, këtë televizion themeluesi i saj i parë Jozë Kolnrekaj fillimisht e quajti TV «HASI»
Zico TV  Kosovo - General
Televizionit ZICO TV

5 von 5
1 Stimme(n)
RTV Mir  Kosovo - General
Radio televizija Mir je osnovana avgusta 1999.godine u Leposaviću. Za kratko vreme pokrenut je moderno koncipiran radijski i televizijski program,

0 von 5
0 Stimme(n)
TV Most  Kosovo - Local TV
tvmost je informativni portal koji pokriva najznačajnije događaje na Kosovu i Metohiji, ali i događaje iz ostatka Srbije, regiona i sveta koji su

4 von 5
2 Stimme(n)
Arta TV  Kosovo - General
Arta News (Arta KTV) is a Kosovar news channel headquartered in Pristina.

5 von 5
2 Stimme(n)
Rrokum TV  Kosovo - General
Rrokum TV is a cable TV station based in Pristina, Kosovo.

4 von 5
2 Stimme(n)
RTK  Kosovo - General
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

3.6 von 5
3 Stimme(n)