•   Fernsehen Online -TV-Kanäle -Mazedonien -ТВ канал ВИС 

TV-Kanal: ТВ канал ВИС
ТВ канал ВИС online - live schauen

Übertragung von der offiziellen Website
Dieser TV-Kanal ist zugelassen und wird auf der offiziellen Website des Kanals ausgestrahlt. Klicken Sie auf den Player
ТВ канал ВИС
Land:  Mazedonien
Kategorie: Lifestyle
4 von 5
4 Stimme(n)
ТВ канал ВИС - Beschreibung, Rezension, Bewertung

Во ВИС е ВИСТИНАТА!

ТВ канал ВИС online - live schauen

А1он  Mazedonien / Nachrichten
А1 Телевизија е поранешен приватен електронски медиум во Република Македонија. Иако првите новинари биле дојдени главно од Македонско радио, оваа

  • 60
3 von 5
4 Stimme(n)
Македонска Телевизија 1  Mazedonien / Öffentliches
Македонска Радио Телевизија (МРТ) — национална телевизија на Република Македонија, основана во 1993 година од страна на Собранието на Република

  • 80
3.6 von 5
12 Stimme(n)
ТВ Канал 21  Mazedonien / Öffentliches
Телевизиски програмски сервис со претежно забавен општ формат

  • 100
5 von 5
1 Stimme(n)
Ирис телевизија  Mazedonien / Öffentliches
Ирис е македонска локална телевизија од Штип, од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. Основана е од г. Миле

  • 40
2.3 von 5
3 Stimme(n)
Телевизија Орбис  Mazedonien / Nachrichten
Орбис ТВ — прва приватна локална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на дваесет и петти декември 1990 година во Битола.

  • 80
4 von 5
2 Stimme(n)
Алфа ТВ  Mazedonien / Öffentliches
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

  • 80
3.5 von 5
2 Stimme(n)