KOHAVISION - KTV online - live schauen


Klicke auf den Spieler, die Sendung wird auf der offiziellen Website des Kanals geöffnet
KOHAVISION - KTV
KOHAVISION - KTV
Land:  Albanien
Kategorie: Music
KOHAVISION - KTV 3 von 5
2 Stimme(n)
KTV (shkurtesa e Koha Vision) është një stacion televizioni në Kosovë, pjesë e "Grupit Koha", me pronare Flaka Surroi. Drejtoresh e "Kohavisionit" është Flaka Surroi Kosova ka tre televizione kombëtare dhe KTV-ja është televizioni më alternativ ne Kosove, me nje shikueshmeri urbane dhe program 24-oresh.
Alsat M  Albanien - Nachrichten
ALSAT-M ka filluar të transmetojë në mars të vitit 2006 dhe është një stacion televiziv kombëtar që transmeton në të gjithë territorin e Republikës

  • 60
3 von 5
5 Stimme(n)
Rrokum TV  Albanien - Öffentliches
Rrokum.TV is the first Cable and Internet TV channel of Kosovo, a new medium of JAVA Multimedia Production (JMP), which builds on the success and

  • 80
3.8 von 5
6 Stimme(n)
Klan Kosova  Albanien - Lokales
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

  • 80
3.5 von 5
2 Stimme(n)
A1 Report  Albanien - Nachrichten
A1 News Channel is an all news private television station in Tirana, Albania founded by media mogul Koco Kokedhima and owned by Shekulli newspaper.

  • 60
3.4 von 5
12 Stimme(n)
RTV 21  Albanien - Öffentliches
RTV21 is a media company based in Pristina, Kosovo, which includes a radio (est. 1998), a television (est. 1999), and a website (est. 2001). Founded

  • 60
3 von 5
5 Stimme(n)
Alsat Tv  Albanien - Nachrichten
he particular and live reporting as well as impartiality and professional approach in doing television program, make the Dukagjini TV to be the most

  • 20
1 von 5
3 Stimme(n)